1. Home
  2. Instalator
  3. FC Instalatii sanitare
pic

FC Instalatii sanitare

Cluj-Napoca

Instalator

Activ din: 29.07.2019icon-verificat Verificat

9
Servicii foarte bune
2
Recomandari
icon-priceicon-priceicon-price
Pret ridicat
4
Recenzii

Descriere

Oferim servicii si lucrari complete de instalatii sanitare, termice si electrice: -Interventii electrice (remedieri, verificare, intretinere) -Executie cablat,case,apartamente,hale..etc -Montaj prize,intrerupatoare,tablou+ sigurante,aplica,senzor miscare,panou radiant..etc -Reparatii instalatii electrice -Reparatii instalatii sanitare -Instalare masina spalat rufe -Instalare masina spalat vase -Montaj chiuveta -Montaj baterii apa -Montaj robinet -Montaj wc -Montaj bideu -Montaj lavoar -Montaj cazi baie si cabine de dus -Montaj apometre apa -Montaj accesorii pentru baie şi bucătărie -Inlocuit sifon chiuveta sau cada -Inlocuire tevi -Desfundat chiuveta sau lavoar -Coloane de apa rece si apa calda -Coloane canalizare si racordari la coloane -Montaj si reparatii de teava zincata, PPR, polietilena sau pexal -Montaj centrale termice si boiler -Montaj calorifer -Incalzire in pardoseala -Plus multe altele care nu au fost cuprinse in aceasta descriere.

Lucrari recente

Recenzii

AC
Alexandra Craciun
9
Servicii foarte bune
icon-priceicon-priceicon-price
Pret ridicat

Vin rapid atunci cand sunt solicitati, rezolva problema si sunt abordabili. I-am sunat si cand mi s-a spart o teava si cand a trebuit sa rezolv probleme dupa alt instalator. Recomand!

FV
Fagurel Vladimir
7
Servicii decente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret ridicat

Mi-au zis un pret la inceput, au mers dupa materiale, au ezitat sa-mi dea bonurile, a trebuit sa le cer de cateva ori, pretul final a fost mai mic evident, is glumeti baietii, a fost foar o gluma cica, or fi buni si de standup comedy

ZN
Zoltan Nagy
10
Servicii excelente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret ridicat

Seriozitate si promptitudine, insa pretul putin piperat. Recomand

AF
Attila Fullajtar
10
Servicii excelente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret mediu

foarte buni, promti si profesionisiti. am facut o baie cu ei si niste lucrari la o teava de acurgere in bucatarie. nu am avut probleme.