1. Home
  2. NutritionistAntrenor fitness
  3. Sorin Iacob
pic

Sorin Iacob

Cluj-Napoca

NutritionistAntrenor fitness

Activ din: 24.09.2019icon-verificat Verificat

10
Servicii excelente
4
Recomandari
icon-priceicon-priceicon-price
Pret mediu
4
Recenzii

Descriere

Antrenor Fitness Certificat de Ministerul Muncii și Fitness Education School. (RO) Nutritionist certificat PN1 (Precision Nutrition, USA) Antrenor Online Certificat (OTA1 Online Training Academy USA) Misiunea mea este să ajut câți mai mulți oameni să fie sănătoși, puternici, și să se simtă bine în corpul lor. Servicii: - Tonifiere; - Slăbit; - Forță; - Mobilitate; - Posturã; - Masă musculară; Antrenamente în persoană/ online sau planuri de antrenament + nutriție pe trei luni. Mai multe detalii pe soriniacob.com In pozele de mai jos poți vedea progresul clientei mele online, după doar două luni. În sală rezultatele sunt chiar mai bune.

Lucrari recente

Recenzii

AS
Ada S
10
Servicii excelente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret mediu

Recomand cu căldură. Sorin este genul de antrenor de cursă lungă. Pentru că orice progres important ia timp. Sorin nu face lucrurile "mai simplu", ci te ajută să obții rezultate durabile, într-un mod eficient. Te ajută să devii mai puternică, mai încrezătoare în forțele proprii, și îți insuflă principii sănătoase de antrenament și nutriție! 🔝

DB
Dora Burlec
10
Servicii excelente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret mic

Sorin are un stil de a interactiona care face placut antrenamentul chiar daca acesta nu se desfasoara la o sala, ci acasa. Pe langa exercitii, ofera sfaturi f bune si utile privind un alt element necesar slabirii si anume, alimentatia. Cu ajutorul lui am reusit ca sportul sa faca parte din rutina mea saptamanala de mai bine de jum de an! Il recomand cu drag👍👍

LR
Luiza Rotar
10
Servicii excelente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret mediu

Mă antrenez cu Sorin de aproximativ 2 ani și principalul meu obiectiv a fost să pun masă musculară. Am început de la 53 de kg și am ajuns la 61 de kg și niciodată nu m-am simțit mai în formă decât mă simt acum. Pentru el nu există “nu pot”, m-a convins că cel mai mare impediment in a progresa este doar mintea mea. Deși am câteva limitări la exerciții care țin de umăr, reușește să găsească exerciții alternative pe care le pot executa. Pe parte de nutriție m-a învățat ce să mănânc și cât să mănânc pentru a-mi atinge obiectivul, doar cu antrenamente nu aș fi reușit. Lucrez cu el și online și calitatea antrenamentelor e neschimbată. Învață, se documentează, participă la cursuri CONSTANT, e prezent în sală și se concentrează la fiecare miscare pe care o execut, cu îndrumările necesare. Mai adaug peste toate acestea bun simț, modestie, umor, ascunse un pic în spatele unor glume sarcastice, cât să nu te plictisești în timpul antrenamentelor. Îl recomand cu toată încrederea!

AU
Anca Ungureanu
10
Servicii excelente
icon-priceicon-priceicon-price
Pret mediu

Cu ajutorul lui Sorin am reusit sa imi ating obiectivele, sa inteleg mai bine ce inseamna miscarea si o nutritie sanatoasa. Recomand cu caldura serviciile lor pentru un stil de viata sanatos.