Conecteaza-te
Premium

Bogdan Chetan

Cluj-Napoca, Cluj

Activ din: 01.06.2019Verificat
10
Servicii excelente
4
Recomandari
5
Recenzii
Preț mediu

Descriere

Montez gresie, faianta, parchet laminat, parchet masiv, glet, zugraveli, decorative, șape, reparatii, obiecte sanitare, rigips, scafe, montaj uși și geamuri etc.

Oferte Active

Lucrari recente

Recenzii

DB
Diana Bude
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Bogdan e profesionist, foarte atent la detalii, satisface cerințele celor mai pretențioși clienți, rezultatele fiind pe măsura așteptărilor și chiar peste. M-a ajutat cu idei inteligente și de bun gust. Recomand cu încredere.

SB
Simona Bura
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Un profesionist, la curent cu noutățile, recomandările lui sunt bine venite, săritor și în alte probleme legate de renovare, se ține de termenele promise, cumpără materiale necesare, atent la detalii. Recomand cu incredere.

AL
Ana Liana
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Meseriaș foarte bun! Acceptă, orice provocare oricât ar fi de dificilă. Dacă îl găseam mai repede pe Bogdan, economiseam timp și bani. Mulțumesc pentru serviciile oferite și seriozitate!

I
Ioana Truta
10Servicii excelente
Preț mediu

Recomand, cu încredere! Am beneficiat de seriozitate și promptitudine! Dacă sunteți din Cluj(sau împrejurimi) și vreți sa va amenajați, schimbați ceva în spațiul vostru locativ, cu siguranță Bogdan va reușii sa realizeze orice va doriți. Mulțumim!

C
Camelia Deac
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Recomand pentru seriozitate maxima, servicii de calitate, sprijin și consultanta în alegerea materialelor, terminarea lucrării la timp! Datorită lui Bogdan, avem o baie nouă perfect funcționala dar și o bucătărie superbă. Mulțumim Bogdan!