Contul meu

Bogdan Chetan

Cluj-Napoca, Cluj

Activ din: 01.06.2019Verificat
9.9
Servicii excelente
8
Recomandă
9
Recenzii
Preț mediu

Descriere

Montez gresie, faianta, parchet laminat, parchet masiv, glet, zugraveli, decorative, șape, reparatii, obiecte sanitare, rigips, scafe, montaj uși și geamuri etc.

Oferte Active

Nu exista oferte active.

Lucrari recente

image-0
image-1
image-2
image-3
image-4
image-5
image-6
image-7
image-8
image-9
image-10
image-11
image-12
image-13
image-14
image-15
image-16
image-17
image-18
image-19
image-20
image-21
image-22
image-23
image-24
image-25
image-26
image-27
image-28
image-29
image-30
image-31
image-32
image-33
image-34
image-35
image-36
image-37
image-38
image-39
image-40
image-41
image-42
image-43
image-44
image-45
image-46
image-47
image-48
image-49
image-50
image-51

Recenzii

NL
Nicolae Lazar
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Pentru viitori beneficiari: Domnul Bogdan Chețan - execută lucrări de calitate, - respectă termenele, - tarife avantajoase. Eu sunt foarte mulțumit de colaborarea cu dânsul.

CB
Catalina Brinza
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Bogdan s-a incadrat exact in termenul pe care ni l-a comunicat inainte de inceperea lucrării. Acolo unde apareau situatii probleme, le discuta cu noi si propunea solutii pentru a le rezolva. Recomandam pentru seriozitate, bun simt si lucrari executate calitativ. Multumim!

AN
Alexandru Nistor
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Bogdan a lucrat la mine intr-un apartent de 70 de metri patrati.Am inceput lucrarea pe ideea ca doar o sa gletuiasca peretii si o sa varuiasca dar ulterior mi-am dat seama ca vreau mai multe lucruru facute:tavan de rigibs , prize multiple montate , bagat cabluri in pereti si schimbarea parchetului intr-o camera. Pe tot parcursul proiectului Bogdan a fost receptiv la orice schimbare i-am cerut si chiar a venit cu sugestii de imbunatatire. Bogdan este o persoana comunicativa si se misca destul de repede in a finaliza lucrarea.Initial estimarea lucrari a fost pentru o luna dar avand in vedere ca i-am cerut mai multe lucruri in plus a mai durat 4 zile plus. El este destul de atent la detalii si incearca sa livreze o calitate cat mai buna.

RA
Rares Adrian Vuscan
9Servicii foarte bune
Preț mediu
Recomandat

Comunicativ, serios, prompt, talentat, harnic, priceput. Un singur sfat @Bogdan: Incearca sa inveti de la producatori procedurile optime pentru lucrari de succes si a castiga increderea clientilor, argumentand costul materielelor/solutiilor tehnice. Mult succes! Multumim! @Clienti: incercati sa comunicati, sa stabiliti inainte toate etapele unei lucrari, sa monitorizati si sa comunicati exact cum doriti realizarea lucrarii, Bogdan e capabil sa invete si e un om bun care merita sa fie mentinut/orientat pe calitate, nu cantitate, motiv pentru care recomand sa-i solicitati mereu sa respecte procedurile producatorilor si nu “asa se face”, “asa am facut pana acum”, etc.

DB
Diana Bude
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Bogdan e profesionist, foarte atent la detalii, satisface cerințele celor mai pretențioși clienți, rezultatele fiind pe măsura așteptărilor și chiar peste. M-a ajutat cu idei inteligente și de bun gust. Recomand cu încredere.

SB
Simona Bura
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Un profesionist, la curent cu noutățile, recomandările lui sunt bine venite, săritor și în alte probleme legate de renovare, se ține de termenele promise, cumpără materiale necesare, atent la detalii. Recomand cu incredere.

AL
Ana Liana
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Meseriaș foarte bun! Acceptă, orice provocare oricât ar fi de dificilă. Dacă îl găseam mai repede pe Bogdan, economiseam timp și bani. Mulțumesc pentru serviciile oferite și seriozitate!

I
Ioana Truta
10Servicii excelente
Preț mediu

Recomand, cu încredere! Am beneficiat de seriozitate și promptitudine! Dacă sunteți din Cluj(sau împrejurimi) și vreți sa va amenajați, schimbați ceva în spațiul vostru locativ, cu siguranță Bogdan va reușii sa realizeze orice va doriți. Mulțumim!

C
Camelia Deac
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Recomand pentru seriozitate maxima, servicii de calitate, sprijin și consultanta în alegerea materialelor, terminarea lucrării la timp! Datorită lui Bogdan, avem o baie nouă perfect funcționala dar și o bucătărie superbă. Mulțumim Bogdan!