Conecteaza-te

FC Instalatii sanitare

Cluj-Napoca, Cluj

Activ din: 29.07.2019Verificat
9
Servicii foarte bune
2
Recomandari
4
Recenzii
Preț ridicat

Descriere

Oferim servicii si lucrari complete de instalatii sanitare, termice si electrice: -Interventii electrice (remedieri, verificare, intretinere) -Executie cablat,case,apartamente,hale..etc -Montaj prize,intrerupatoare,tablou+ sigurante,aplica,senzor miscare,panou radiant..etc -Reparatii instalatii electrice -Reparatii instalatii sanitare -Instalare masina spalat rufe -Instalare masina spalat vase -Montaj chiuveta -Montaj baterii apa -Montaj robinet -Montaj wc -Montaj bideu -Montaj lavoar -Montaj cazi baie si cabine de dus -Montaj apometre apa -Montaj accesorii pentru baie şi bucătărie -Inlocuit sifon chiuveta sau cada -Inlocuire tevi -Desfundat chiuveta sau lavoar -Coloane de apa rece si apa calda -Coloane canalizare si racordari la coloane -Montaj si reparatii de teava zincata, PPR, polietilena sau pexal -Montaj centrale termice si boiler -Montaj calorifer -Incalzire in pardoseala -Plus multe altele care nu au fost cuprinse in aceasta descriere.

Oferte Active

Lucrari recente

image-0

Recenzii

AC
Alexandra Craciun
9Servicii foarte bune
Preț ridicat

Vin rapid atunci cand sunt solicitati, rezolva problema si sunt abordabili. I-am sunat si cand mi s-a spart o teava si cand a trebuit sa rezolv probleme dupa alt instalator. Recomand!

FV
Fagurel Vladimir
7Servicii decente
Preț ridicat

Mi-au zis un pret la inceput, au mers dupa materiale, au ezitat sa-mi dea bonurile, a trebuit sa le cer de cateva ori, pretul final a fost mai mic evident, is glumeti baietii, a fost foar o gluma cica, or fi buni si de standup comedy

ZN
Zoltan Nagy
10Servicii excelente
Preț ridicat
Recomandat

Seriozitate si promptitudine, insa pretul putin piperat. Recomand

AF
Attila Fullajtar
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

foarte buni, promti si profesionisiti. am facut o baie cu ei si niste lucrari la o teava de acurgere in bucatarie. nu am avut probleme.