Conecteaza-te

Optim GSM

Cluj-Napoca, Cluj

Activ din: 24.02.2021Verificat
10
Servicii excelente
3
Recomandari
3
Recenzii
Preț mic

Descriere

Compania Optim GSM ofera o gama larga de servicii in domeniul telefoniei, electronic, PC dar si comercializarea de accesorii, componente si echipamente IT! Suntem dedicati in a oferii cele mai optime produse si servicii orientate exclusiv pe nevoia sau dorinta ta! Pe partea de magazin, la noi gasiti folii de protectie din sticla si Hydrogel (regenerabila, rezistenta, tehnologie militara), pentru orice model de telefon, tableta sau smartwatch, gps, navigatie masina, etc; huse de protectie, incarcatoare, cabluri de transfer date, incarcatoare de masina, handsfree, casti, adaptoare, suporturi de masina etc. Pe partea de service, efectuam reparatii pentru orice tip de device, indiferent de problema sau defectul constatat. Reparatiile se executa pe loc sau vi se va comunica un timp aproximativ de reparatie. Reparam: Telefoane, tablete, smartwatch-uri, dispozitive audio, laptopuri, PC; orice device prin care trece curent. Sunteti informat in timp real prin SMS!

Oferte Active

Lucrari recente

image-0
image-1
image-2
image-3
image-4
image-5
image-6
image-7
image-8
image-9
image-10
image-11
image-12
image-13
image-14
image-15
image-16

Recenzii

OP
Oana Perțea
10Servicii excelente
Preț mic
Recomandat

O echipă de încredere și perseverentă! Servicii de calitate, personal profesionist și prețuri mici. Recomand cu încredere!

DM
Daniela M
10Servicii excelente
Preț mic
Recomandat

Servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Băieții sunt profesioniști și mi-au reparat telefonul super rapid si au folosit componente de calitate. Pe partea de accesorii au orice, cu siguranță găsesc ceva să se potrivească si cu telefonul tău. Recomand! 😉

MC
Marian C
10Servicii excelente
Preț mic
Recomandat

Servicii foarte bune, mi am reparat un iPhone X cu display ul spart la ei. Foarte profi și rapizi