Conecteaza-te

Paris Dental Clinic

Cluj-Napoca, Cluj

Activ din: 17.05.2019Verificat
10
Servicii excelente
5
Recomandari
8
Recenzii
Preț mediu

Descriere

Paris Dental Clinic le oferă pacienților săi o gamă completă de tratamente stomatologice de înaltă calitate, atât printr-un personal calificat și foarte pasionat, cât și prin aparatură de ultimă generație. Prin tot ceea ce facem, ne asigurăm că pe primul loc se află mereu pacientul. În viziunea noastră, relația cu medicul trebuie să fie una de parteneriat și respect reciproc, așadar pacienții noștri sunt încurajați să ne adreseze întrebări sau să ne ceară informații și sfaturi, până când au confortul și încrederea deplină că se află pe mâini bune. Dacă dorești un tratament corect, ale cărui efecte benefice se întind pe termen lung, apelează cu încredere la noi!

Oferte Active

Lucrari recente

image-0
image-1
image-2
image-3
image-4
image-5

Recenzii

GB
Gabriel Borsan
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Recomand! Personalul este foarte amabil, iar serviciile oferite sunt de calitate!👍🏻

AD
Andrei Dascal
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Paris Dental Clinic - o clinica noua, moderna, echipamente de ultima tehnologie - personal calificat si foarte amabil. - acopera o gama larga de servicii stomatologice. Per total, recomand serviciile oferite de Paris Dental Clinic.

PP
Pompei Puiac
10Servicii excelente
Preț mediu

In sfarsit o clinica in cadrul careia am acces la specialisti din diverse domenii asociate stomatologiei. Profesionisti, rabdatori si, cel mai important pentru mine, sinceri in preocupare lor pentru remedierea problemelor mele dentare. Sunt la al 4-lea cabinet de-a lungul timpului, si la cat de multumit sunt, consider ca va fi ultimul.

BS
Bianca Stupar
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

-

RF
Roxana Ferencz
10Servicii excelente
Preț mediu

In calitate de pacient recomand cu toata increderea Paris Dental Clinic, deoarece medicii sunt profesionisti, iar cabinetele sunt dotate cu aparatura performanta. Imi place foarte mult faptul ca mi se raspunde la orice intrebare referitoare la dantura si ingrijirea acesteia. Sincer, merg cu placere la fiecare programare.

OC
Ovidiu Chinan
10Servicii excelente
Preț mediu

o clinica in adevăratul sens al cuvântului. mi-a plăcut că m-au ascultat când le-am spus că mai am nevoie de o anestezie. recomand

HM
Horea Marc
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

Personal amabil si calificat, aparatura noua, moderna, ambianta placuta in sala de asteptare. Este si foarte aproape de zona de birouri Centru-Marasti.

VM
Vlad Marc
10Servicii excelente
Preț mediu
Recomandat

E managerul si stomatolog a celei mai profesioniste clinici de stoma, Paris Dental Clinic. Clinica e situata pe strada Paris nr 23, in apropierea multor statii de autobus, institutii publice si parkinguri